Имате прашање? Дајте ни повик: 642.108.296.005

услуги

Кров проекти често се одложени поради една причина или друга, но повеќе не со GMZ кров. Ние разбираме дека сакате вашиот покрив работа што е можно побрзо, без да се загрозат квалитет или дува од буџетот. Размислете за вашите молитви одговори.

Нашиот тим на покривни работи е целосно осигурани и обучени за различни аспекти на кров решенија за да се заврши секоја задача во рака, во рамките на одредено време и на буџетот.

Од инспекција покривот за поправка и одржување, имаме одредби за да се приспособат на вашите различни барања "под ист покрив. Освен тоа, ние исто така се справи со барањата обложување на зидови, и нудиме широк избор на нашите клиенти, врз основа на нивниот вкус и буџет. Имаат на ум на нашите стручни решенија покриви кои покриваат двете комерцијални и станбени проекти.