Имате прашање? Дајте ни повик: 642.108.296.005

Табла и олук

Ние, исто така може да обезбеди табла и олук набавка и инсталација на нови или постоечки домови и комерцијални зграда во Окленд. Со нашиот професионален тим, ние нудиме високо квалитетни colorsteel олук и табла со спектар на бои и опции. Ние, исто така, обезбеди 10 години изработка гаранција гаранција за сите наши работни места. Вие ќе бидете задоволни со нашите пристапни цени и висок квалитет на изработка и материјали. Ајде да контакт: info@gmzroofing.co.nz